Mazout verwarming

Mazout is niet weg te denken op plaatsen waar het aardgasnet niet beschikbaar is. Wie de beste kwaliteit huisbrandolie zoekt, komt uit bij Argos Celsium verkrijgbaar bij Brandstoffen Van Noten.

Celsium mazout  50 ppm (Gewone mazout verwarming)

Voor de verwarming van uw huis, waar dan ook, is mazout dé meest geschikte energiebron. Daar is een goede reden voor. Mazout is namelijk bewezen betrouwbaar. Wie de beste kwaliteit mazout zoekt, komt uit bij Argos Celsium 50 ppm.

Argos Celsium Premium 50 ppm (mazout met additief )

Argos Celsium Premium is verrijkt met een speciaal ontwikkeld additief. Celsium Premium maakt een goed product nog beter. Het beschermt verwarmingsapparatuur en vermindert het brandstofverbruik tot 7%. Hierdoor wordt de uitstoot van schadelijke gassen beperkt tot een minimum.

Argos Extra  10 ppm (laag zwavel mazout)

Onze Gasolie extra heeft een zwavel gehalte van max.10 ppm hier door is dit product uitermate geschikt voor nieuwe condensatie ketels of de nieuwste soorten blauwe vlambranders. Door de lage uitstoot van zwavel gassen is dit de meest milieu vriendelijkste gasolie verwarming die momenteel op de markt bestaat.

 


Wenst u een mazoutbestelling te plaatsen? 

Bel dan naar 015/22 22 80 of vul je gegevens online in.Contacteer ons Online aanvraag